Skip to content

4 Beste Planning Apps van 2024 | Vergelijk Gratis | Reviews

John Visser

Je kent het wel, continue alles aan het opschrijven over wat je moet doen vandaag, de dag erna, volgende week, en dan vergeet je je papiertje/boekje met je planning. Dat is vanaf nu verleden tijd, want in anno 2024 heb je Planning Apps waarbij je op je laptop, tablet en of telefoon je planning kan zien en kan bijhouden. Zo hoef je niet meer alles op te schrijven of in Excel te verwerken. Maar wat is zijn de beste Pla planning apps? Daar ga je nu achter komen.

4 Beste Planning Apps

Hieronder heb je een lijstje met de beste planning apps van op het moment:


 

Hoe vind je de beste Planning app?

Dat is een vraag die wij voor jou niet gelijk kunnen beantwoorden. Dat hangt namelijk af van je bedrijfsvorm & wensen. Stel dat je een bedrijf hebt of een heel groot project hebt, dan zou je uitgebreide software nodig moeten hebben dan een ZZP’er. Door onze Planning software vergelijker te gebruiken kan je filteren op basis van je bedrijfs en wensen op de bovenstaande apps.

Wanneer je je bedrijfsvorm en wensen hebt aangevinkt, dan kan je gaan kijken welke er naar boven komen. Ga naar hun website en kijk of de planning software je aanspreekt. Meestal kan je een gratis proefperiode aanvragen zodat je 100% weet dat je de juiste planning app hebt voor jouw bedrijf of project.

Note: Planning software vergelijken bij ons is volledig gratis!

4 Populaire Planning Apps

Aan het begin van dit artikel heb je meerdere planning apps kunnen vinden. Graag vertellen wij je wat meer over deze planning software leveranciers.

monday.com

Monday

Monday heeft al jarenlang een prominente plaats in de planning app markt. Monday bevindt zich niet alleen in planning apps, maar ook in; workflow management, sales & crm. Monday staat bekend als het makkelijkst in het maken van planningen op afstand.

  • Gebruiksvriendelijk voor telefoon, tablet & desktop
  • Is makkelijk koppelbaar met externe systemen
bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster help is het vereenvoudigen voor het maken van personeelsplanningen. Vanwege hun online planning app kan krijg je alles in een oogopslag te zien wat het dus voor zowel het personeel als de ondernemer het erg makkelijk maakt wie wat doet. Daarbij kan je ook gebruiken maken van urenregistratie software bij bedrijfsrooster.

Gripp

Gripp

Gripp is een relatief nog bedrijf (2016 nog, hun visie is om bedrijfssoftware te maken die simpel, gebruiksvriendelijk, krachtig en betaalbaar is. En dat stralen ze ook uit! Want Gripp is ook betaalbaar voor grote projecten zowel kleine projecten. Het is dus ook gebruiksvriendelijk op telefoon, tablet en desktop. Ideaal voor iedereen dus!

  • Extreem veel functionaliteiten
  • Goede support
  • Gebruiksvriendelijk op alle devices
Wrike

Wrike

Wrike is de perfecte tool voor het maken planningen voor minstens 20 personen. Dit is dus geen tool voor kleine bedrijven of projecten. Dat is ook waarvoor je betaald uiteindelijk. Wrike staat bekend door hun goede support en veiligheid. De tool is dus ook goed beveiligd zodat alle gevoelige informatie achter slot en grendel staat.

  • Perfecte planning tool voor 20+ personen
  • Gebruiksvriendelijke voor alle devices
  • Goed beveiligde tool

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email