Skip to content

TimeMate: eenvoudigste urenregistratie en werkbonnen app voor jouw bedrijf!

Peter Jansen
Alles over TimeMate

Wat is TimeMate?

Maak jij met jouw bedrijf een mooie groei door? En heb je daardoor ook meer en meer mensen aan kunnen nemen? Dan ben je goed bezig! Als je veel personeel in dienst hebt, krijg je echter wel met nieuwe uitdagingen te maken. Zo is het bijvoorbeeld zaak dat je de gewerkte uren perfect kunt registreren. In bepaalde branches gaat dit ook nog eens samen met het uitdraaien, verwerken en registreren van werkbonnen.

Om dit zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken, kun je gebruik maken van TimeMate. Dit system staat te boek als het eenvoudigste systeem op het gebied van urenregistratie én werkbonnen.

Met de app van TimeMate kun je op een simpele manier alle gewerkte uren registreren. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar voor al jouw werknemers. Alle werknemers kunnen deze app op hun smartphone downloaden, waarna ze moeiteloos de gewerkte uren bij kunnen houden. Hiermee bespaart elke medewerker een hoop tijd, terwijl je ook de juiste bedragen/uren kunt gaan factureren. Onder aan de streep wordt dus iedereen beter van het gebruik van TimeMate.

Wie gebruikt TimeMate?

Richt TimeMate zich met hun app op bepaalde branches? Nou, dat is eigenlijk niet het geval. In allerlei branches komt deze app namelijk prima van pas. Het bedrijf geeft wél aan dat ze zich voornamelijk op ZZP’ers en op MKB bedrijven richten.

Waarom? Omdat het vooral voor deze bedrijven van belang is om de uren goed te registreren. Ook gaat het registreren van de uren – en het uitdraaien van werkbonnen – bij dergelijke bedrijven vaak nog mis. Daar speelt het systeem van TimeMate op een slimme manier op in. Door met deze app aan de slag te gaan, worden direct meerdere bedrijfsprocessen geoptimaliseerd.

In de afgelopen jaren zijn al veel bedrijven klant geworden bij TimeMate. Dat blijkt ook uit de website van TimeMate; op deze website kun je de nodige beoordelingen van (tevreden) klanten vinden. Dit varieert van de eigenaar van een boomkwekerij tot aan zelfstandige ondernemers. Onder meer de volgende review is daarbij veelzeggend voor de kracht van TimeMate: 

Hoe werkt TimeMate?

Zou jij jouw urenregistratie graag willen optimaliseren? En wil je ook minder omkijken naar het factureren van alle gewerkte uren hebben? Dan is het interessant om met de app van TimeMate aan de slag te gaan.

Voordat je de app kunt gebruiken, moet je een abonnement bij TimeMate afsluiten. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere abonnementsvormen, waarover we je hieronder iets meer vertellen. Als je eenmaal het gewenste abonnement afgesloten hebt, kun je de app van TimeMate op jouw smartphone downloaden.

Vervolgens kun je per dag de gewerkte uren registreren. Deze uren koppel je ook direct aan een specifieke klant of project. Doordat je de app direct aan jouw boekhoudprogramma kunt koppelen, worden de gewerkte uren ook direct vertaald naar een kloppende factuur. Gemak dient de ondernemer!

Wat kost TimeMate?

Ben jij al direct overtuigd van de voordelen van TimeMate? Zoals we hierboven al aangegeven hebben, kun je uit drie abonnementen kiezen:

  • Gratis: 0 euro exclusief BTW per maand. Je kunt hiermee gebruik maken van de app op alle iOS of Android smartphones.
  • Basis: 4,95 euro exclusief BTW per maand. Je kunt hiermee gebruik maken van alle mogelijkheden, alle koppelingen en een chat ondersteuning. Dit abonnement is geschikt voor 1 gebruiker.
  • Plus: 9,95 euro exclusief BTW. Dit betreft eigenlijk het basis pakket, maar dan met een onbeperkte hoeveelheid gebruikers.

Let op: de hierboven genoemde bedragen zijn op basis van een jaarbetaling. Als je voor een maandelijkse betaling kiest, betaal je 15% per maand meer. 

Wil jij het systeem van TimeMate graag gratis uitproberen? Dat is mogelijk; je kunt dit systeem de eerste maand volledig gratis uitproberen. 

TimeMate Producten & Prijzen

Jouw werk een stuk makkelijker maken; dat is mogelijk met TimeMate. Met de app van TimeMate geniet je immers van veel mogelijkheden én van veel mogelijkheden. Over de belangrijkste functies van deze app lees je hieronder iets meer.

Urenregistratie

Werk jij op maandag 3 uur voor klant X, 3 uur klant voor Y en 2 uur voor klant Z? Dan is het van cruciaal belang dat je deze gewerkte uren goed bij gaat houden. Dat maakt de app van TimeMate mogelijk voor je. De gewerkte uren kun je via de app namelijk direct aan een klant of aan een project boeken. Op die manier weet je echt alle gewerkte uren snel en nauwkeurig te registreren.

Werkbonnen

Ook is het mogelijk om via de app allerlei werkbonnen bij te houden. Zo kun je bijvoorbeeld per project bijhouden welke materialen je gebruikt hebt. Dit kun je vervolgens automatisch naar jouw boekhoudprogramma over laten zetten. Hierdoor weet je zéker dat je de correcte facturen naar jouw opdrachtgevers gaat versturen.

TimeMate functies

Blijft het bij TimeMate alleen bij de twee hierboven besproken functies? Nee, zeker niet. Je kunt met deze app nog veel meer kanten op. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het systeem ook op jouw computer te gebruiken. Enfin, wij hebben alle mogelijkheden en functies van TimeMate even voor je op een rijtje gezet:

  • urenregistratie
  • werkbonnen

TimeMate koppelingen

Wil je zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van TimeMate? Dan is het advies om deze app te koppelen aan jouw boekhoudprogramma. De gewerkte uren én de werkbonnen worden dankzij deze koppeling automatisch doorgestuurd naar jouw boekhoudprogramma. Op die manier weet je 100% zeker dat je de juiste bedragen aan jouw klanten gaat factureren. Overigens is het ook nog mogelijk om TimeMate te koppelen aan digitale agendaprogramma’s.

Bij TimeMate zijn vrij veel koppelingen mogelijk. We kunnen gerust stellen dat deze app prima samenwerkt met de meeste boekhoudprogramma’s. Voor een volledig overzicht hiervan verwijzen wij je graag naar onderstaande koppelmogelijkheden:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email