top 10 beste crm

Top 10 beste CRM systemen van 2020

Maak het sales proces makkelijker met een CRM systeem. Start met CRM systemen vergelijken en test CRM systemen gratis

 

Veel gestelde vragen

Het mag duidelijk zijn: geen enkel bedrijf kan goed functioneren zonder een geschikte CRM software. Over het aanschaffen van een eenvoudig CRM systeem heb je hierboven de relevante informatie kunnen vinden. Met dank aan onze vergelijker ben je bovendien in de mogelijkheid om het perfecte CRM systeem voor jouw onderneming te vinden.

Wij krijgen regelmatig aanvragen binnen over het gebruik en hoe je gebruikt maakt van een CRM systeem. Deze aanvragen hebben wij hieronder gebundeld en hebben daar een kort en bondig antwoord op.

Grofweg kan er onderscheid gemaakt worden tussen drie verschillende CRM systemen. Een operationeel CRM pakket helpt je bij het automatiseren van verkopen, marketing en de klantenservice. Een analytisch CRM systeem biedt je meer inzicht om al jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Een strategisch CRM systeem zorgt ervoor dat de klantgegevens tussen verschillende teams gedeeld worden, waardoor uiteindelijk de klantervaring en verkoopcijfers verbeterd worden. Dat zijn de verschillen van de CRM systemen.