Payt: sneller betaald en verbeter je klantrelaties
Met onze eenvoudig te gebruiken interface, krijg je sneller betaald en verbeter je jouw klantrelaties met minder werk en meer controle.
Wat is Payt?
Wat is jouw grootste ergernis als ondernemer? Heeft dit wellicht te maken met de vele regels en verplichtingen? Of heeft dit wellicht te maken met de lange betaaltermijnen van jouw klanten? De kans is groot dat de lange betaaltermijnen van jouw klanten een ergernis zijn; dit is voor veel ondernemers namelijk een flinke doorn in het oog.
Gelukkig kun je hier iets aan doen! Dat doe je met het systeem van Payt. Dankzij dit systeem weet je jouw debiteurbeheer naar een veel hoger niveau te tillen. Je geniet hierdoor van korte betaaltermijnen, waardoor je zelf ook (beter) aan jouw financiële verplichtingen kunt voldoen.
Daarnaast weet je dankzij Payt ook een sterkere band met jouw klanten op te bouwen. Dat is althans de mening die Payt zelf toegedaan is. Volgens bouw je – met hun software – aan duurzame klantrelaties. Aan duurzame klantrelaties waarin onder meer een fijne communicatie centraal staat.
Sneller betaald krijgen. Verbeterde klantrelaties. Meer controle. Minder zorgen en minder werk. Dat zijn in een notendop de gevolgen waar je van kunt genieten dankzij het programma van Payt. Overigens valt over de snellere betaling het volgende te lezen: je kunt jouw facturen dankzij Payt 30% sneller betaald uitbetaald krijgen. Kijk, dat is nog eens een flinke verbetering voor veel ondernemers!
Probeer nu Payt!
Wie gebruikt Payt?
In 2013 werd het bedrijf Payt opgericht door vijf ondernemers. Deze ondernemer hadden samen het idee dat debiteurenbeheer een stuk efficiënter ingericht zou kunnen worden. Om dát mogelijk te maken, werd dit slimme systeem ontwikkeld. Tegelijkertijd bedachten deze vijf ondernemers dat Payt voor élk bedrijf interessant moest zijn. Voor kleine ondernemingen, maar ook zeker multinationals.
Op dit moment gebruiken ook daadwerkelijk heel veel soorten bedrijven dit programma. Zo valt op de website van Payt het volgende te lezen: Quooker, Mobility Service en de Hanzehogeschool Groningen maken gebruik van Payt. Kijk, dat geeft eigenlijk direct aan dat allerlei soorten bedrijven (en instanties) gebruik van Payt maken.
Opvallend is dat veel bedrijven uit het noorden van het land voor Payt kiezen. Dit is echter niet geheel opvallend, als we kijken naar de historie van dit bedrijf. Dit bedrijf werd namelijk in Groningen opgericht en heeft haar hoofdkantoor nog steeds in Groningen. Bovendien is Payt de hoofdsponsor van de voetbalclub FC Groningen.
Hoe werkt Payt?
Wat kost Payt?
- 10 facturen per maand: 24,95 euro per maand
- 75 facturen per maand: 59,95 euro per maand
- 250 facturen per maand: 129,95 euro per maand
- 1000 facturen per maand: prijs op aanvraag
Payt Producten & Prijzen
Debiteurenbeheer
Payt functies
Als je jouw debiteuren perfect wilt beheren, heb je daar meerdere mogelijkheden voor. Het leuke is dat al deze mogelijkheden in het systeem van Payt verwerkt zitten. In onderstaand overzicht vind je bijvoorbeeld de vele functies van dit uitgebreide systeem:
Functionaliteiten |
---|
Openstaande facturen opvolgen |
Verschillende betaalmethodes (iDEAL, PayPal, Credit Card, bankoverschrijving) |
Kredietwaardigheid rapportage |
Stroomlijnen van interne communicatie |
Factuur financiering |
Peppol, elektronisch facturen versturen |
Geautomatiseerde betalingsregeling |
Expert Payt review
Zijn de duizenden klanten van Payt te spreken over dit systeem? Ja, dat zijn ze absoluut. Zo vind je op de website van dit bedrijf allerlei positieve beoordelingen van klanten terug. Ook via andere kanalen op het internet zijn wij veel positieve beoordelingen tegengekomen. Onder meer de volgende beoordelingen vinden wij veelzeggend:
— dit overzicht volgt spoedig —
Payt koppelingen
Wil jij zo optimaal mogelijk van Payt gebruik maken? Dan is het advies om dít systeem aan andere softwaresystemen te koppelen. Het mooie is dat je bij Payt hier alle mogelijkheden voor hebt. Zo kun je dit systeem aan méér dan 600 softwarepakketten koppelen, waaronder veel boekhoudprogramma’s. In onderstaand overzicht vind je een (groot) deel van alle koppelingsmogelijkheden:
Koppeling met Payment Service Provider |
---|
Stripe |
Koppeling met CRM |
---|
Simplicate |
WeFact |